Choklad croiffles med glass
Dessa glassvåfflor är gjorda av croissantdeg, fyllda med chokladkräm och toppade med färska jordgubbar! Servera med en skopa vaniljglass eller vispad grädde. Detta recept är originellt, somrligt och gott! Recept av Laurasbakery
Ingredienser
En burk Danerolles Croissants Classics
3-4 msk chokladkräm eller Nutella
6 skopor vaniljglass
Jordgubbar
Riven choklad
Beredningsmetod
Choklad croiffles med glass
- Rulla ut degen och bred på chokladkräm.
- Rulla ihop degen och skär rullen i 6 lika stora skivor.
- Smörj våffeljärnet och baka varje croiffle runt 8 minuter tills de är gyllenbruna (notera: baktiden kan variera beroende på våffeljärn)
- Skär jordgubbarna i skivor och förbered riven choklad och glass.
- Servera våfflorna med glassen, jordgubbarna och riven choklad.