Potatis-rökt lax-saltgurkapizzor
Potatis är den här sommarens pizza toppning trend nummer ett! Den finska influencer Anna Pastak kombinerade den med rökt lax och saltgurka för den ultimata sommarpizzan.
Ingredienser
1 burk Danerolles Mini Pizza
3-4 potatis (kokta)
100 g rökt lax
100g riven ost
Saltgurkor (skivade)
1 burk tomatsås
Balsamico-sås
Beredningsmetod
1. Börja med att förbereda potatisen. Om du använder redan kokta potatis kan du hoppa över den här delen och gå vidare till nästa steg.
2. Värm ugnen till 200C.
3. Öppna Mini Pizza-burkarna enligt anvisningarna och lägg degen på en plåt med bakplåtspapper.
4. Skär de kylda potatisen i skivor.
5. Toppa pizzorna med tomatsås, ost, 3-4 potatisskivor och saltgurka.
6. Grädda i 12-15 minuter eller tills de är gyllenbruna.
7. Toppa varje pizza med balsamico-sås.