Frasig tårta
Färsk och hembakad frasig tårta med en touch av kanel.
Ingredienser
- 2 burkar Croissants Classic
- 3 ägg
- 2 portionspåsar vaniljsocker
- 2 tsk kanelpulver
- 100 ml mjölk
Beredningsmetod
Frasig tårta
- Sätt ugnen på 180-200 grader.
- Täck en springform med bakplåtspapper.
- Kavla ut degen, tryck skärlinjerna tillsammans och skär nio lika stora bitar av degen. Upprepa detta för den andra burken.
- Rulla remsorna löst en efter en och placera de 18 rullarna snyggt upprätt i springformen.
- Blanda äggen, en portionspåse vaniljsocker, kanelpulver och mjölk väl med varandra och häll blandningen mellan degrullarna.
- Häll den andra portionspåsen vaniljsocker på toppen av degen.
- Baka tårtan i 25-30 min på 180-200 grader tills den är gyllenbrun.