Svenska

Svampizza med lufttorkad skinka

Danerolles Mini Pizza gör det enkelt att laga middag! Prova denna svamppizza med lufttorkad skinka – den är så läcker att du kommer att tacka oss senare.😋🍕

Ingredienser

1 burk Danerolles Mini Pizza
200 g körsbärstomater
1 påse mozzarellaost eller pizzaost
1 paket lufttorkad skinka
2 dl kantareller eller svamp
2 vårlökar
1 burk tomatsås, t.ex. pizzasås kryddad med örter
Svartpeppar & salt

Beredningsmetod

Svampizza med lufttorkad skinka

1. Värm ugnen till 180-200 grader eller tänd en brasa.
2. Rengör kantarellerna med en svampborste eller tvätta svamparna. Skär i tunna skivor. Skär körsbärstomaterna i fyra delar. Skär vårlöken i tunna skivor.
3. Öppna Danerolles Mini Pizza. Platta till degbitarna. Om du använder en ugn, lägg degen på en bakplåt med bakpapper. Om du lagar pizzorna på grillen lägger du degen på folie.
4. Bred på tomatsås och toppa med svamp och ost. Toppa med över körsbärstomater ovanpå osten och lägg på den lufttorkade skinkan sist. Grädda och avsluta med vårlök.