Spiralkakor
Dessa spiralbakverk passar bra till lunch, mellanmål eller middagssoppa.
Ingredienser
- 1 burk Croissants Classic
- 1 morot
- 1 zucchini
- 100 gram röd pesto
Beredningsmetod
Spiralkakor
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smörj en muffinsplåt lätt med lite smör eller lite olja.
- Gör 12 plattor av zucchini och morot.
- Blanchera morotplattorna i 2-3 minuter.
- Kavla ut degen, tryck skärlinjerna tillsammans och skär 6 lika stora bitar av degen.
- Använd en gaffel för att göra en tandad kant på en kant av degen.
- Fyll muffinsplåten och skapa små skal.
- Stryk röd pesto på botten av kakskalen.
- Placera två alternerande plattor zucchini och två morotsplattor på dem, rulla upp dem och placera upprätt på den röda peston.
- Baka spiralkakorna i 12-15 minuter i ugnen