Frukost croissant med ägg

Nu när påsken är här tycker vi alla om ett extra ägg till frukosten. Med vår goda croissant kan du göra en läcker och ätbar äggkopp. Lägg in croissanten med ägget i ugnen, och njut av denna med hela familjen.

 

 

 

Ingredienser

  • 1 burk Croissant Extra Large
  • 6 ägg
  • 1 vispat ägg för pensling

Beredningsmetod

Frukost croissant med ägg
  1. Öppna förpakningen och skär isär croissanterna.
  2. Lägg den långa sidan mot dig, och rulla degen ifrån dig, så att den får formen av en rulle.
  3. Forma en krans runt ägget av degen.
  4. Lägg dem 6 kransarna med äggen på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Pensla croissantern med det uppvispade ägget.
  6. Grädda i ugnen i 15 minuter på 180 grader. Glad Påsk!