Svenska

Mandelcroissanter

Almond Croissants är en trendig klassiker! Med detta enkla recept kan du baka dem hemma. Recept från Heidi Kjellman

Ingredienser

1 burk Danerolles Croissants Classic
6 tsk mandelsmör
1 ägg
1 kg mandelspån
1 msk smör
1 msk farinsocker
1 tsk florsocker

Beredningsmetod

Mandelcroissanter

1. Värm ugnen till 180 °C.
2. Öppna Croissants Classic burken enligt instruktionerna och rulla ut degen på bordet.
3. Skär degen i sex delar enligt skärlinjerna i degen.
4. Lägg mandelsmör på varje bit och rulla ihop varje deg till en croissant.
5. Blanda mandelspån, mjukt smör och farinsocker.
6. Lägg röran på toppen av varje croissant och grädda i 12-15 minuter eller tills croissanterna är gyllenbruna.
7. Placera croissanterna på ett fat och pudra med florsocker.