Kycklingcurry croissantwrap

Med denna goda wrap gjord av croissant, kan du göra din måltid lite mer intressant. Läcker med curry, kyckling och cashewnötter.

Ingredienser

  • 1 burk Croissants Classic
  • 2 kycklingfiléer, stekta och skurna i skivor
  • 1 msk röd currypasta
  • 100 ml yoghurt
  • Cashewnötter
  • Ett knippe koriander
  • 1 ägg för glasyr

Beredningsmetod

Kycklingcurry croissantwrap
  1. Dela croissantskivorna på mitten och skapa en stjärna på bakplåten med hjälp av croissantdegen, på ett sådant sätt att det finns ett hål i mitten och spetsarna är vända utåt.
  2. Stek kycklingfiléerna tills de är klara. Tillsätt currypastan och efteråt, yoghurten.
  3. Om ovanstående har blandats ordentligt, ta bort kastrullen från värmen och tillsätt den hackade koriandern och cashewnötterna och blanda väl.
  4. Fördela blandningen över kransen och stäng den som takpannor.
  5. Glasera med lite vispat ägg. Grädda 25 – 30 minuter i ugnen vid 200°C.
  6. Bon appétit!