Kycklingcurry croissantwrap
Med denna goda wrap gjord av croissant, kan du göra din måltid lite mer intressant. Läcker med curry, kyckling och cashewnötter.
Ingredienser
- 1 burk Croissants Classic
- 2 kycklingfiléer, stekta och skurna i skivor
- 1 msk röd currypasta
- 100 ml yoghurt
- Cashewnötter
- Ett knippe koriander
- 1 ägg för glasyr
Beredningsmetod
Kycklingcurry croissantwrap
- Dela croissantskivorna på mitten och skapa en stjärna på bakplåten med hjälp av croissantdegen, på ett sådant sätt att det finns ett hål i mitten och spetsarna är vända utåt.
- Stek kycklingfiléerna tills de är klara. Tillsätt currypastan och efteråt, yoghurten.
- Om ovanstående har blandats ordentligt, ta bort kastrullen från värmen och tillsätt den hackade koriandern och cashewnötterna och blanda väl.
- Fördela blandningen över kransen och stäng den som takpannor.
- Glasera med lite vispat ägg. Grädda 25 – 30 minuter i ugnen vid 200°C.
- Bon appétit!