Julig Syltcroissant
En julgran på julbordet? Det blir inte mysigare eller trevligare än så! Den här bakelsen är tillräckligt stor för hela familjen!
Ingredienser
- 2 burkar Croissant Classic
- 2×6 matskeder av din favorit sylt
- Pudersocker för dekorationer
- Vinbär för dekorationer
Beredningsmetod
Julig Syltcroissant
- Värm upp ugnen på 180/200C.
- Öppna första burken av deg och rulla ut degen.
- Tryck med fingrarna för att täppa igen hålen på degen, och bred ut sylten på degen.
- Rulla ihop degen och skär den i 6 mindre rullar.
- Gör samma sak med den andra burken av deg.
- Lägg på rullarna på en plåt med bakpapper på. Använd 10 rullar för granen, och 2 för stammen.
- Grädda i ugnen i 20 minuter.
- Använd pudersocker och vinbär för att dekorera julgranen.