Svenska

Julig Syltcroissant

En julgran på julbordet? Det blir inte mysigare eller trevligare än så! Den här bakelsen är tillräckligt stor för hela familjen!

 

 

Ingredienser

  • 2 burkar Croissant Classic
  • 2×6 matskeder av din favorit sylt
  • Pudersocker för dekorationer
  • Vinbär för dekorationer

Beredningsmetod

Julig Syltcroissant
  1. Värm upp ugnen på 180/200C.
  2. Öppna första burken av deg och rulla ut degen.
  3. Tryck med fingrarna för att täppa igen hålen på degen, och bred ut sylten på degen.
  4. Rulla ihop degen och skär den i 6 mindre rullar.
  5. Gör samma sak med den andra burken av deg.
  6. Lägg på rullarna på en plåt med bakpapper på. Använd 10 rullar för granen, och 2 för stammen.
  7. Grädda i ugnen i 20 minuter.
  8. Använd pudersocker och vinbär för att dekorera julgranen.