Kola Banoffee

Testa Pains au Chocolat blandat med kola och banan. Pains au Chocolat à la Kola Banoffee, mums!

 

Ingredienser

  • 1 burk Petits Pains au Chocolat
  • Kolakräm (eller chokladkräm)
  • 2 bananer
  • 1 vispat ägg för att pensla med

Beredningsmetod

Kola Banoffee
  1. Sätt ugnen på 180 grader
  2. Öppna burken och rulla ut degen. Skär längs linjerna
  3. Sprid lite kolakräm (eller chokladkräm) på degbitarna
  4. Skär bananen i tunna skivor och lägg på
  5. Ta ut chokladen från paketet och lägg två bitar choklad på varje bit. Rulla degen från båda sidorna mot mitten.
  6. Vänd dem upp och ner.
  7. Pensla Petits Pains au Chocolat med ägg
  8. Grädda dem i ca 15 minuter
  9. Häll lite karamellkräm på Petits Pains au Chocolat.
  10. Nu har du gjort din egna Kola Banoffee!